Explora: voor en door de zorg ontwikkeld

How to: kenmerken in vraagstelling opnemen | Explora-Zorg.nl

How to: kenmerken in vraagstelling opnemen

jul 31, 2016

Introductie

Het is mogelijk om respondentkenmerken — de ingelezen waarden uit het csv-bestand — weer te geven in de instructietekst van een vraag.

Opmerking:
U kunt deze functie enkel gebruiken bij een enquête van het type ‘internet gesloten’.

 

Invoegen van het kenmerk

Open een bestaande vraag om deze te bewerken. Plaats uw cursor op de plek in de tekst waar u wilt dat het kenmerk wordt weergegeven. Vervolgens klikt u op de knop ‘Kenmerk van een respondent invoegen’.


Afbeelding: invoegen van het kenmerk

 

Vervolgens wordt het volgende venster weergegeven. In dit venster plaatst u een vinkje bij het kenmerk dat u wilt weergegeven in de vraagstelling. Vervolgens klikt u op ‘Oké’ om uw keuze te bevestigen.


Afbeelding: kenmerk selecteren

 

U heeft nu het volgende resultaat.


Afbeelding: kenmerk weergeven

Actueel

Wilt u ook graag snel overzicht over al uw lopende onderzoeken? En direct inzicht in de meest actuele stand van zaken? Of collega’s makkelijk toegang verschaffen tot onderzoeken?

Geen punt, mogelijkheden te over in de nieuw ontworpen Explora-website. Op dit moment wordt hier nog hard aangewerkt. Deze zomer wordt het uitgerold, zodat het in september/oktober op en top operationeel is.

Een veel completer en veel inzichtelijker beeld, hoe complex ook de materie. Dat is heel in het kort de essentie van onze nieuw ontwikkelde dashboardmodule. Waarmee u zich nog makkelijker, maar vooral nog beter inzicht verschaft in alle mogelijke voor u essentiële managementinformatie.

Maakt u zich geen zorgen, ook onder de AVG mag u gewoon onderzoeken blijven uitvoeren. Of laten uitvoeren. Onder welke doelgroep dan ook. Tegelijk begrijpt u dat er door de nieuwe privacywetgeving het een en ander verandert in hoe u omspringt met persoonsgegevens.

Over de AVG… Wij hebben daar eind vorig jaar al op voorgesorteerd. Want sinds nu al weer bijna een half jaar zijn wij - niet onbelangrijk waar het gaat om informatiebeveiliging - ISO 27001 én NEN71510 geaccrediteerd.