Bibliotheek beheren

Introductie

De bibliotheek maakt het voor de applicatiebeheerder binnen een organisatie eenvoudiger om voor zijn/haar eindgebruikers de bouwstenen klaar te zetten om op eenvoudige wijze een nieuwe vragenlijst op te zetten en uit te sturen.

Binnen de bibliotheek zijn de volgende onderdelen beschikbaar:

Benchmark gebruiken

Explora heeft standaard benchmarkvragen beschikbaar gesteld die u als beheerder kunt toevoegen aan uw lokale bibliotheek. Door deze vragen op te nemen in uw lokale bibliotheek en lokale vragenlijsten kunt u zich vergelijken met de benchmark.

Vragen beheren

In uw lokale bibliotheek kunt u zelf standaardvragen opstellen en beschikbaar stellen voor uw eindgebruikers. Op deze wijze zorgt u ervoor dat dezelfde soort vragen op dezelfde wijze gesteld worden en gemakkelijk interne vergelijking mogelijk is.

Overzicht labels

Standaardvragen krijgen een label mee, waardoor het bij het opstellen van een dashboard gemakkelijk is om de data van alle vragen met hetzelfde label te combineren in één grafiek.

Metatags beheren

Metatags zijn kenmerken die meegegeven worden aan enquêtes en (sub)klanten. Op basis van deze metatags zijn uitgebreidere analyses mogelijk zonder dat dit uitgevraagd hoeft te worden.

Dashboards beheren

Via een wizard eenvoudig een dashboard creëren met een grafische weergave van gestelde vragen eventueel gefilterd en / of uitgesplitst.