Changelog

- Explora-Zorg.nl

jan 7, 2017

In deze versie zijn de volgende nieuwe functies toegevoegd:

  • Verbetering in weergave resultaat van de Net Promotor Score;
  • Conditionele styling in een respondentkaart;
  • Vergelijkingen opnemen in een tekstgrafiek.

 

dec 3, 2016

De volgende functies zijn toegevoegd aan Explora:

  • Prioriteitenmatrix: Kansen, bedreigingen en verbeterpunten snel inzichtelijk;
  • Score's op kpi's eenvoudig opnemen in een lopende tekst.

 

nov 5, 2016

In deze release hebben wij de volgende mogelijkheden voor u toegevoegd:

  • Landelijke benchmark

Speciaal voor zorginstellingen hebben wij een nieuwe landelijke benchmark beschikbaar.

  • Nieuw vraagtype: Smiley

Stel tevredenheids- en scorevragen op een 2/3/5-schaal met behulp van duidelijke smileys.

okt 1, 2016

In het weekend van 1 oktober hebben wij een nieuwe release van Explora doorgevoerd. Deze release staat in het teken van ‘Huisstijl en datamanagement’.

Er zijn nieuwe mogelijkheden om het dashboard met de onderzoeksresultaten in uw eigen huisstijl weer te geven. De nieuwe functies voor datamanagement maken het mogelijk om eenvoudig de resultaten van meerdere enquêtes onderling te vergelijken. Tevens zijn ook dit keer enkele nieuwe functies toegevoegd voor effectiever werken in Explora.

In dit bericht worden de wijzigingen voor u beschreven.

sep 3, 2016

In het weekend van 3 september hebben wij een nieuwe release van Explora doorgevoerd. Deze release staat in het teken van ‘Wizards en gemak’. Er zijn nu wizards beschikbaar voor het aanmaken van de Respondentkaart en voor het dupliceren van enquêtes. In dit bericht worden de wijzigingen voor u beschreven.

jul 31, 2016

In het weekend van 30 juli hebben wij een update van Explora uitgevoerd.
Ook in deze update zijn nieuwe functies toegevoegd die het gebruiksgemak van de tool voor u dienen te verbeteren. In dit bericht geven wij een toelichting bij deze functies.

jun 25, 2016

In het weekend van 25 juni hebben wij een update van Explora uitgevoerd. In deze update zijn verbeteringen toegevoegd, gebaseerd op uw suggesties, die het gebruik van de tool voor vereenvoudigen. In dit bericht lichten wij deze verbeteringen voor u toe.

mei 30, 2016

In het weekend van 28 mei hebben wij een update van Explora uitgevoerd. Tijdens deze update is een nieuwe feature, de Respondentkaart, geïnstalleerd.

In dit bericht lichten wij deze nieuwe functie en enkele andere verbeteringen voor u toe.

apr 18, 2016

Zoals gepland is groot onderhoud uitgevoerd in het weekend van 16 april waarbij we Explora hebben bijgewerkt naar een nieuwe versie. Deze pagina geeft meer informatie over de komende update en de wijzigingen voor u als gebruiker.

mrt 21, 2016

Zoals gepland is er groot onderhoud uitgevoerd in het weekend van 19 maart waarbij we Explora hebben bijgewerkt naar een nieuwe versie. Deze pagina geeft meer informatie over deze update en de wijzigingen voor u als gebruiker.

feb 21, 2016

Zoals gepland is er groot onderhoud uitgevoerd in het weekend van 19 februari waarbij we Explora hebben bijgewerkt naar een nieuwe versie. Deze pagina geeft u meer informatie over deze update en de wijzigingen voor u als gebruiker.