Explora: voor en door de zorg ontwikkeld

Nieuwe dashboardmodule: nog beter inzicht in nog meer managementinformatie | Explora-Zorg.nl

Nieuwe dashboardmodule: nog beter inzicht in nog meer managementinformatie

jun 18, 2018

Bijna onbegrensd, de mogelijkheden van de nieuwe dashboardmodule. Wilt u graag verschillende datastromen combineren? Of resultaten van nu meteen afzetten tegen die van vorig jaar, vorige maand, vorige week? Wilt u de ene afdeling binnen uw organisatie vergelijken met een andere afdeling of vergelijken met de organisatie als gehee? Geen punt!

Daar komt nog bij dat de ontwikkeling van de module blijft doorgaan. Om in de toekomst bijvoorbeeld het importeren van externe informatiestromen mogelijk te maken. Zodat u nog beter, nog sneller, nog meer onderbouwd in staat bent om bepaalde trendlijnen te ontdekken. Om daar vervolgens desgewenst nog gerichter en nog adequater op te kunnen inspelen.

Bekijk de nieuwe mogelijkheden…

Actueel

Afgelopen zaterdag heeft er een lente-release plaatsgevonden. Na inloggen op www.exploratio.nl ziet u de nieuwe (huis)stijl van Exploratio. De website zal in de loop van de week ook aangepast worden naar de nieuwe (huis)stijl.

Wilt u weten wat er nog meer aangepast is? Klik dan op het kopje 'Lente-release' bovenaan dit bericht.

Wilt u ook graag snel overzicht over al uw lopende onderzoeken? En direct inzicht in de meest actuele stand van zaken? Of collega’s makkelijk toegang verschaffen tot onderzoeken?

Geen punt, mogelijkheden te over in de nieuw ontworpen Explora-website. Op dit moment wordt hier nog hard aangewerkt. Deze zomer wordt het uitgerold, zodat het in september/oktober op en top operationeel is.

Een veel completer en veel inzichtelijker beeld, hoe complex ook de materie. Dat is heel in het kort de essentie van onze nieuw ontwikkelde dashboardmodule. Waarmee u zich nog makkelijker, maar vooral nog beter inzicht verschaft in alle mogelijke voor u essentiële managementinformatie.

Maakt u zich geen zorgen, ook onder de AVG mag u gewoon onderzoeken blijven uitvoeren. Of laten uitvoeren. Onder welke doelgroep dan ook. Tegelijk begrijpt u dat er door de nieuwe privacywetgeving het een en ander verandert in hoe u omspringt met persoonsgegevens.

Over de AVG… Wij hebben daar eind vorig jaar al op voorgesorteerd. Want sinds nu al weer bijna een half jaar zijn wij - niet onbelangrijk waar het gaat om informatiebeveiliging - ISO 27001 én NEN71510 geaccrediteerd.