Explora: voor en door de zorg ontwikkeld

Aankondiging onderhoud: zaterdag 20 januari | Explora-Zorg.nl

Aankondiging onderhoud: zaterdag 20 januari

jan 6, 2018

Let op! In verband met een grootschalige release is de tool op
zaterdag 20 januari vanaf 9.00 uur tijdelijk niet beschikbaar.

Wij adviseren om geplande uitnodigingen en/of reminders zo veel mogelijk enkele dagen voor deze release (tot donderdag 18 januari) te versturen of vanaf zondag 21 januari.Dit om te voorkomen dat een respondent de vragenlijst wel wil invullen, maar een ‘niet beschikbaar’-melding krijgt.

Actueel

Let op! In verband met een grootschalige release is de tool op
zaterdag 20 januari vanaf 9.00 uur tijdelijk niet beschikbaar.

Wij adviseren om geplande uitnodigingen en/of reminders zo veel mogelijk enkele dagen voor deze release (tot donderdag 18 januari) te versturen of vanaf zondag 21 januari. Dit om te voorkomen dat een respondent de vragenlijst wel wil invullen, maar een ‘niet beschikbaar’-melding krijgt.

Vanuit Explora zien we een toenemende vraag van zorginstellingen voor het beheren en/of opstarten van een eigen (patiënten)panel. Explora biedt hier uitgebreide mogelijkheden voor.

Alle gebruikers van Explora kunnen deelnemen aan de Explora-benchmark. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van (onderdelen van) standaardvragenlijsten. U hoeft dus niet een gehele vragenlijst over te nemen om aan de Explora-benchmark mee te kunnen doen.

De Nationale Ziekenhuis Imago Benchmark, een initiatief opgezet door Newcom en NVZ, is een grootschalig landelijk imago-onderzoek onder ziekenhuizen. In juni 2017 zijn de resultaten per ziekenhuis beschikbaar.

Ziekenhuizen laten een verbetering zien als het gaat om imago en waardering. Toch blijven de scores voor ‘behandelen’ ruim hoger dan de scores voor ‘betrekken’. Hieruit volgt dat de klant vaak nog altijd niet centraal staat.