Explora: voor en door de zorg ontwikkeld

Release #10: prioriteitenmatrix | Explora-Zorg.nl

Release #10: prioriteitenmatrix

dec 3, 2016

In deze release hebben wij de volgende mogelijkheden voor u toegevoegd:

 • Prioriteitenmatrix

  Op eenvoudige wijze de belangrijkste verbeterpunten inzichtelijk? Dat kan met de Prioriteitenmatrix.

  In deze matrix zet u de resultaten van enkele scorevragen uit op twee assen, bijvoorbeeld tevredenheid en belangrijkheid. En de aspecten die u dient te verbeteren of juist dient te behouden, worden duidelijk weergegeven.

  Meer informatie over de Priotiteitenmatrix…

 • Nieuwe grafiektype met lopende tekst

  Het is nu mogelijk om in de vrije tekst van een online dashboard resultaten weer te geven. Hiermee kunt in een lopende tekst bijvoorbeeld score's op kpi's tonen.

  Meer informatie over vrije teksten in een dashboard…

Actueel

Wilt u ook graag snel overzicht over al uw lopende onderzoeken? En direct inzicht in de meest actuele stand van zaken? Of collega’s makkelijk toegang verschaffen tot onderzoeken?

Geen punt, mogelijkheden te over in de nieuw ontworpen Explora-website. Op dit moment wordt hier nog hard aangewerkt. Deze zomer wordt het uitgerold, zodat het in september/oktober op en top operationeel is.

Een veel completer en veel inzichtelijker beeld, hoe complex ook de materie. Dat is heel in het kort de essentie van onze nieuw ontwikkelde dashboardmodule. Waarmee u zich nog makkelijker, maar vooral nog beter inzicht verschaft in alle mogelijke voor u essentiële managementinformatie.

Maakt u zich geen zorgen, ook onder de AVG mag u gewoon onderzoeken blijven uitvoeren. Of laten uitvoeren. Onder welke doelgroep dan ook. Tegelijk begrijpt u dat er door de nieuwe privacywetgeving het een en ander verandert in hoe u omspringt met persoonsgegevens.

Over de AVG… Wij hebben daar eind vorig jaar al op voorgesorteerd. Want sinds nu al weer bijna een half jaar zijn wij - niet onbelangrijk waar het gaat om informatiebeveiliging - ISO 27001 én NEN71510 geaccrediteerd.