Explora: voor en door de zorg ontwikkeld

Release #9: benchmarking en smileyvraag | Explora-Zorg.nl

Release #9: benchmarking en smileyvraag

nov 5, 2016

In deze release hebben wij de volgende mogelijkheden voor u toegevoegd:

 • Landelijke benchmark

  Speciaal voor zorginstellingen hebben wij een nieuwe landelijke benchmark beschikbaar. Met speciale vragen voor kliniek, polikliniek, imago, verwijzers en MTO.

  Wilt u hier aan deelnemen of meer informatie ontvangen?
  Neem dan contact op via service@explora-zorg.nl.

 • Nieuw vraagtype: Smiley

  Stel tevredenheids- en scorevragen naar keuze op een 2/3/5-schaal met behulp van duidelijke smileys.

  Smileyvraag

Actueel

Wilt u ook graag snel overzicht over al uw lopende onderzoeken? En direct inzicht in de meest actuele stand van zaken? Of collega’s makkelijk toegang verschaffen tot onderzoeken?

Geen punt, mogelijkheden te over in de nieuw ontworpen Explora-website. Op dit moment wordt hier nog hard aangewerkt. Deze zomer wordt het uitgerold, zodat het in september/oktober op en top operationeel is.

Een veel completer en veel inzichtelijker beeld, hoe complex ook de materie. Dat is heel in het kort de essentie van onze nieuw ontwikkelde dashboardmodule. Waarmee u zich nog makkelijker, maar vooral nog beter inzicht verschaft in alle mogelijke voor u essentiële managementinformatie.

Maakt u zich geen zorgen, ook onder de AVG mag u gewoon onderzoeken blijven uitvoeren. Of laten uitvoeren. Onder welke doelgroep dan ook. Tegelijk begrijpt u dat er door de nieuwe privacywetgeving het een en ander verandert in hoe u omspringt met persoonsgegevens.

Over de AVG… Wij hebben daar eind vorig jaar al op voorgesorteerd. Want sinds nu al weer bijna een half jaar zijn wij - niet onbelangrijk waar het gaat om informatiebeveiliging - ISO 27001 én NEN71510 geaccrediteerd.