Explora: voor en door de zorg ontwikkeld

Release #4: respondentkaart | Explora-Zorg.nl

Release #4: respondentkaart

mei 30, 2016

Beste gebruiker,

In het weekend van 28 mei hebben wij een update van Explora uitgevoerd. Tijdens deze update is een nieuwe feature, de Respondentkaart, geïnstalleerd.

In dit bericht lichten wij deze nieuwe functie en enkele andere verbeteringen voor u toe.

 

 

 

Nieuwe functies

Respondentkaart

De respondentkaart biedt u de mogelijkheid om de resultaten per respondent te bekijken in een overzichtelijke weergave. U kan de weergave van de respondentkaart zelf indelen en naar wens aanpassen. Tevens is het mogelijk om de respondentkaart direct af te drukken of te downloaden als een PDF-document.

Terugbladeren in de vragenlijst

Het is nu mogelijk om bij een enquête ervoor te kiezen om de respondent te laten terugbladeren tijdens het invullen van uw vragenlijst. U kunt dit naar wens per enquête instellen.

Verplichte vragen aan/uit

Naast de mogelijkheid om een ‘Niet van toepassing’ of ‘Weet niet’ als antwoordoptie aan een Enkelkeuze, EnkelkeuzeOpen, Likert of Semantische vraag toe te voegen, kunt u nu ook ervoor kiezen dat een dergelijke vraag niet verplicht is in te vullen door de respondent.

Actueel

Wilt u ook graag snel overzicht over al uw lopende onderzoeken? En direct inzicht in de meest actuele stand van zaken? Of collega’s makkelijk toegang verschaffen tot onderzoeken?

Geen punt, mogelijkheden te over in de nieuw ontworpen Explora-website. Op dit moment wordt hier nog hard aangewerkt. Deze zomer wordt het uitgerold, zodat het in september/oktober op en top operationeel is.

Een veel completer en veel inzichtelijker beeld, hoe complex ook de materie. Dat is heel in het kort de essentie van onze nieuw ontwikkelde dashboardmodule. Waarmee u zich nog makkelijker, maar vooral nog beter inzicht verschaft in alle mogelijke voor u essentiële managementinformatie.

Maakt u zich geen zorgen, ook onder de AVG mag u gewoon onderzoeken blijven uitvoeren. Of laten uitvoeren. Onder welke doelgroep dan ook. Tegelijk begrijpt u dat er door de nieuwe privacywetgeving het een en ander verandert in hoe u omspringt met persoonsgegevens.

Over de AVG… Wij hebben daar eind vorig jaar al op voorgesorteerd. Want sinds nu al weer bijna een half jaar zijn wij - niet onbelangrijk waar het gaat om informatiebeveiliging - ISO 27001 én NEN71510 geaccrediteerd.